FLÅTTBESKYTTELSE

 

GIFTFRI FLÅTTBESKYTTELSE MENNESKE/HUND/KATT


Hei! Vil heller ikke du utsette din hund/katt eller familie for giftstoffer? Her finner du et utvalg av giftfri flåttbeskyttelse. Flåttbeskyttelsen støter bort flått gjennom ultralyd eller bioenergi. Ufarlig for mennesker og husdyr.

 

 GIFTFRIA FÄSTINGSKYDD MÄNNISKA/HUND/KATT

 

 

 

Ofarliga för människor, husdjur

Effektive og ufarlige. For deg som ikke vil utsette din familie for giftstoffer.

 

 

 

Klikk på bildene nedenfor for å lese mer om produktene mot flått.  

 

 

Vi er spesialisert på giftfri flåttbeskyttelse og selger halsbånd og flåttbeskyttelse som støter bort flått gjennom å sende ut signaler med ultralyd eller bioenergi. Disse signalene gir flått, lopper, fluer og andre skadeinsekter et miljø de ikke trives i. Skadedyrene lar derfor mennesker og dyr være i fred og går i stedet den andre veien. De elektroniske flåttmedaljongene er helt ufarlige og perfekte hvis du ikke vil utsette din hund/katt og familie for de sterke toksiske flåttmiddelene som finnes i flåttdråper og giftige flåtthalsbånd.

De elektroniske flåttmedaljongene behøver bare å være i nærheten, ettersom de har en rekkevidde på ca. 1,5-3 meter. De fungerer også hvis de ligger i nærheten av for eksempel en soveplass.

Flåttbeskyttelsen fungerer like bra for mennesker, hunder og katter. De er i prinsippet helt vanntette og svært robuste. Ingen innstillinger kreves, det er bare å pakke dem opp og trykke på knappen for å aktivere dem. US Navy bruker samme teknikk for å holde sine fartøy frie for lopper, fluer, flått og mygg.

Vi selger også de svært populære tyske flåttmedaljongene fra Tic-Clip. Medaljongene er ladet med bioenergi som skaper et felt rundt hunden eller katten som gjør det vanskelig for flått og andre skadedyr å lokalisere husdyret ditt. Flåttmedaljongene er helt giftfrie og ufarlige for mennesker. De er også svært små, smidige og tåler vann. Bioenergiladningen holder til 2 år med flåttbeskyttelse.

View as Grid List

8 Items

Set Descending Direction
per page
© 2023 Kullinger redovisning och konsult AB (559137-0498), Lasjö 120, 733 62 Västerfärnebo