BJEFFEHALSBÅND

BJEFFEHALSBÅND

Har du problemer med uønsket bjeffing fra hunden din?

Her finner du et utvalg av de aller beste produktene mot bjeffing.

Sprayhalsbånd, ultralyd eller innspilt kommando. Vi har løsningen.

Hjelp din hund med å slutte å bjeffe

Klicka på bilderna nedan för att läsa mer om de olika produkterna.

Vi er spesialister på produkter mot bjeffing og selger halsbånd som motvirker uønsket bjeffing. Det finnes flere ulike metoder for å lære hunden at den ikke skal bjeffe. Det som vanligvis er mest effektivt er halsbåndet med sitronspray som sprayes på hunden når den bjeffer. Sitronekstraktet er helt ufarlig, men oppfattes som ubehagelig for hunden, som raskt lærer seg å slutte å bjeffe. De nye sprayhalsbåndene er svært holdbare og reagerer raskt på bjeffing, noe som gjør det enklere for hunden å lære seg hva som utløser den ubehagelige sitronsprayen. Det er deilig med en hund som slutter å bjeffe og i stedet legger seg ned og slapper av.


Det finnes også halsbånd som utløser en ultralyd som bare hunder kan høre, og som de synes er ubehagelig. Ultralydhalsbåndet har en innebygd sensor som kjenner igjen stemmebåndet til hunden, slik at det ikke aktiveres hvis en annen hund bjeffer. Man kan også koble på en vibrasjon som utløses samtidig som ultralyden, svært effektivt.


Til slutt har vi halsbåndene hvor en stemme spilles av hver gang hunden bjeffer. Disse halsbåndene er perfekte hvis du har trent hunden til å slutte å bjeffe med en viss kommando. Iblant befinner du deg ikke i nærheten og kan ikke gi kommandoen, men da har du halsbåndet som spiller den av for deg. Også dette halsbåndet kjenner igjen hundens stemme og kan kombineres med vibrasjon. Følsomheten stiller du inn selv..

View as Grid List

12 Items

Set Descending Direction
per page
© 2023 Kullinger redovisning och konsult AB (559137-0498), Lasjö 120, 733 62 Västerfärnebo