FLÅTTBESKYTTELSE

 

GIFTFRI FLÅTTBESKYTTELSE MENNESKE/HUND/KATT


Hei! Vil heller ikke du utsette din hund/katt eller familie for giftstoffer? Her finner du et utvalg av giftfri flåttbeskyttelse. Flåttbeskyttelsen støter bort flått gjennom ultralyd eller bioenergi. Ufarlig for mennesker og husdyr.

 

 GIFTFRIA FÄSTINGSKYDD MÄNNISKA/HUND/KATT

 

 

 

Ofarliga för människor, husdjur

Effektive og ufarlige. For deg som ikke vil utsette din familie for giftstoffer.

 

 

 

Klikk på bildene nedenfor for å lese mer om produktene mot flått.  

 

 

Vi er spesialisert på giftfri flåttbeskyttelse og selger halsbånd og flåttbeskyttelse som støter bort flått gjennom å sende ut signaler med ultralyd eller bioenergi. Disse signalene gir flått, lopper, fluer og andre skadeinsekter et miljø de ikke trives i. Skadedyrene lar derfor mennesker og dyr være i fred og går i stedet den andre veien. De elektroniske flåttmedaljongene er helt ufarlige og perfekte hvis du ikke vil utsette din hund/katt og familie for de sterke toksiske flåttmiddelene som finnes i flåttdråper og giftige flåtthalsbånd.

De elektroniske flåttmedaljongene behøver bare å være i nærheten, ettersom de har en rekkevidde på ca. 1,5-3 meter. De fungerer også hvis de ligger i nærheten av for eksempel en soveplass.

Flåttbeskyttelsen fungerer like bra for mennesker, hunder og katter. De er i prinsippet helt vanntette og svært robuste. Ingen innstillinger kreves, det er bare å pakke dem opp og trykke på knappen for å aktivere dem. US Navy bruker samme teknikk for å holde sine fartøy frie for lopper, fluer, flått og mygg.

Vi selger også de svært populære tyske flåttmedaljongene fra Tic-Clip. Medaljongene er ladet med bioenergi som skaper et felt rundt hunden eller katten som gjør det vanskelig for flått og andre skadedyr å lokalisere husdyret ditt. Flåttmedaljongene er helt giftfrie og ufarlige for mennesker. De er også svært små, smidige og tåler vann. Bioenergiladningen holder til 2 år med flåttbeskyttelse.

View as Grid List

2 Items

per page
Set Descending Direction
  1. FÄSTINGAVVISARE POPULÄR! NY MODELL
    Special Price SEK 207,20 Regular Price SEK 303,20
    Out of stock
  2. SKUDO PET FÄSTINGAVVISARE
    Special Price SEK 239,20 Regular Price SEK 279,20
    Out of stock
View as Grid List

2 Items

per page
Set Descending Direction

© 2019 Swedishfoodshop. ALL RIGHTS RESERVED. Crafted by FirstWire